Gert Arends auto 2Gert Arends is in 2006 gestart met zijn onderneming G. Arends Timmer- en Metselwerk. Het timmerbedrijf en metselbedrijf is gevestigd in Voorthuizen. Van daaruit worden voornamelijk klanten uit de regio Voorthuizen-Barneveld-Putten bediend. Arends heeft het timmer- en metselvak geleerd bij een bouwbedrijf uit Voorthuizen. Daar heeft Arends ruim 12 jaar gewerkt als timmerman en metselaar.
Met de opgedane ervaring bij het bouwbedrijf in Voorthuizen werkt hij als zelfstandig ondernemer met veel succes als timmerman en metselaar. Vul het contactformulier in voor een afspraak.

 

9568885-houten-planken-hamer-en-nagels2Voor uitstekend timmerwerk gaat u naar G. Arends Timmerbedrijf. Door gebruik van kwalitatief goed hout heeft u altijd het beste resultaat.

14099028-trowel-and-bricks-wall-3d-work-place-isolated-on-white-background2Metselen is een vak apart, waarvoor u een specialist inschakelt. Met G. Arends Metselbedrijf treft u de specialist in metselwerk.

stock-photo-17575173-construction-worker-using-tape-measureTimmerbedrijf en Metselbedrijf G. Arends uit Voorthuizen-Barneveld-Putten heeft met al zijn ervaring al veel woningen en kantoren gebouwd.